top of page

Jaak Visnapi fotonäitus udustest Tallinna randadest

Tallinn Art Space galerii avab reedel, 21. veebruaril kell 18.00 Jaak Visnapi fotonäituse „Udu“.

Fotokunstinäituse "Udu" võtmesõnaks on metafüüsika. Fotod on üles võetud Tallinna randades ja ometi on fotodel olevad kõigile tuttavad paigad erilised, neid vaadates saame mõtiskleda maailma pärisolemuse ning aja ja ruumi olemuse üle.

Kunstnik Raul Meel on nende fotode kohta öelnud: "Nendel fotodel on üks üsna selgelt ja mõjukalt töötav psüühiline moment – elavat situatsiooni peatav hetk, just kui vaikselt ehmatav lahknemine, just kui vaikusega painav lahtilõige."

Jaak Visnap (sündinud 1975) on foto-, maali-, graafika-, video- ja tegevuskunstnik, kuraator, kunsti- ja kultuuri edendaja, arendaja ning visionäär. Ta on andnud välja ajalehte "Minu esimene kunstikogu", on "Armastus 21. sajandil" ja "Vabadus 21. sajandil" graafikakogu produtsent, osalenud rahvusvahelistel näitustel, seminaridel ja sümpoosionidel, on korraldanud näituseid Eestis ja maailmas. Näitusel on väljas Visnapi viimase kümne aasta fotokunsti loominguline paremik.

Näituse info: Jaak Visnap 55604631

Näituse pidulik avamine toimub 21. veebruaril kell 18.00 kuni 21.00 Tallinn Art Space galeriis Peterburi tee 2, T1 Mall of Tallinn 1. korrusel.

Lisainfo:

Tallinn Art Space galerii

info@tallinnartspace.com

https://www.tallinnartspace.com/

https://www.facebook.com/TallinnArtSpace/

Tallinn Art Space galerii (Peterburi tee 2, T1 Mall of Tallinn 1. korrusel) on avatud E-P 10–21.

Näitused on tasuta.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page