Tallinn Art Space on KOLINUD


Kolimisjärgus galerii uutes ruumides, Pirni 5.

Kolisime oma varasemast asukohast seoses hoone kapitaalsete renoveerimistöödega ajutiselt uude asupaika ja te leiate meid aadressilt Pirni 5, 10617 Tallinn, kunstipoe Wunder läheduses, endistes Euroakadeemia ruumides.

Oleme avatud, et pakkuda teile head Eesti kunsti, suurepäraseid kunstielamusi meie kunstigaleriis ja väljaspool seda, võimalust teostada oma ideid ja unistusi ja korraldada suurepäraseid pidusid koos kunstiga Tallinnas. Korraldame ka väljasõite Tallinnast, kunstilaagreid Kihnu saarel ja mujal.

http://www.tallinnartspace.com/kihnu-artspace

Igasugused suurepärased ideed on oodatud!

Olete teretulnud külastama meid aadressil Pirni 5!

Kohtumiseni!

Tallinn Art Space galerii

Pirni 5, Tallinn

Uksekellaks helistage +372 55604631,

Jaak Visnap

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square