Tallinnas avati Kalev Mark Kostabi galerii.


Eesti publiku ette on jõudnud enneolematu hulk Kostabi maale ja graafikat ja kokku on galerii külastajatel võimalik näha üle 50 Kostabi teose.

Los Angeleses sündinud ja New Yorgis maailmakuulsaks saanud Kalev Mark Kostabi vanemad on pärit Eestist. Nende mõlemad pojad on muusikud, kuid erinevalt oma vennast on Kalev Mark Kostabi rohkem tuntud kujutava kunstnikuna. Kostabi galerii avamise puhul oli kutsututel võimaliknäha ka Kalev Mark Kostabi ennast, kes andis kontserdi ja musitseeris koos oma armastatu Greesi Desiree Langovitsiga.

1980. aastatel New Yorgi kunstimaailma tippu jõudnud Kostabi on Eesti galerii avamise puhul loonud uusi, sinimustvalgeid töid, mille maailma-esitlus leidis aset just Tallinn Art Space’i galeriis uues vastavatud Kostabi galeriis.

Tallinn Art Space’i galerii on Eesti kunstimaastikul unikaalne kunstiruum, mis toob kokku kaasaegsed Eesti kunstnikud ja nende loomingu, ajaloolised litograafia traditsioonid ning tänapäevase publiku.

Vaata pilte galerii avamisest SIIT

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square